Beste oppbevaringsstativ på internett

Du kan få oppbevaringshyller i mange forskjellige stiler som passer til enhver plass, enten du trenger en solid garasjehylle, bedre oppbevaring på kjøkkenet eller en liten dekorativ hylle. En av de mest allsidige hyllene du kan kjøpe er Seville Classics 5-lags UltraZinc Steel Wire Shelving With Wheels. Det er en sterk hylle som vil sette tingene dine i orden.

Hvis du ser et rom i huset ditt som hele tiden ser ut som om noen prøver å gjøre det om til en søppelplass, kan du bare lukke døren og ønske at ryddefeen skal komme på besøk.

Men før eller siden må du innse at det ikke er noen rensefe, og du må åpne døren. Vi foreslår at du bare åpner døren hvis du er bevæpnet med de riktige verktøyene for å virkelig lykkes i denne kampen. Hyller kan hjelpe deg med å organisere rot, enten du leter etter praktisk, stil eller begge deler i oppbevaringshyllene dine. Med hyller er du sikker på at hver gjenstand i rommet har en plass, noe som hjelper med organiseringen i hjemmet ditt.

typer hyller

Ulike typer lagringshyller pallereol fungerer bedre i visse områder av hjemmet ditt enn andre, som Ideal Home diskuterer. Overstock, for eksempel, sier at hyller, som bokhyller, er bra for oppbevaring av bøker og utstilling av gjenstander, men ikke for oppbevaring av store, tunge gjenstander.

  • Bokhyller: Selv om bokhyller først og fremst er for oppbevaring av bøker, kan du også bruke dem til å oppbevare keramikk, nips og digitale medier.
  • Dørhyller: Noen hyller henger over toppen av en dør og lar deg få litt ekstra lagringsplass i et skap eller pantry ved å utnytte plassen bak døren. Siden de fleste naturlig nok er trege med å åpne en skap- eller pantrydør, trenger du ikke å bekymre deg for ting som flyr ut av hyllene når døren beveger seg.
  • Hengende hyller: Hengende hyller festes til veggen, typisk ved å skru braketter direkte inn i veggstenderne. Platene til hyllene hviler da på brakettene eller er festet til dem.
  • Metallhyller: rektangulære metallhyller har vertikale støtter i alle fire hjørner som fungerer som ben. De solide metallgulvene er festet til de vertikale støttene. Disse metallhyllene tåler mye vekt. De fleste metallhyller inneholder minst fire hyller.
  • Plasthyller: En plasthylle ligner i design på metallhyllen, men er laget utelukkende av plast. De støpte plasthyllene klikker inn i plaststøttesøylene. Plasthyller er utrolig sterke, men ikke like sterke som metallhyller.
  • Trådhyller: Trådhyller ligner i design på metallhyller, og de tykke ledningene er av metall. Men siden trådhyller har hull i hyllene, er de bare gode for større gjenstander. Mindre gjenstander ville falle gjennom hullene. Metallet i trådhyller kan støtte tunge gjenstander godt, sier Home Advisor, men ikke fullt så godt som solide metallhyller. Noen trådhyller har hjul i bunnen av støttesøylene, noe som gjør dem enkle å flytte.
  • Hyller i møbler: Noen møbler har innebygde hyller, som f.eks B. TV-stativer, salongbord eller underholdningssentre.
    Enkelte typer hyller takler vekten bedre enn andre, så du bør vurdere hvilken type vekt hyllene må støtte før du bestemmer deg for en hylledesign.

Montering av hyller

Dette gamle huset, Pottery Barn og All You, å installere hyller er en jobb de fleste kan gjøre selv med de riktige verktøyene. Her er noen ideer du bør tenke på når du installerer hyller.

Festet til en veggstolpe: En flytende eller hengende hylle på en vegg må festes til en veggstolpe av tre. Hvis du ikke vet hvor veggstenderne er bak gipsplaten på rommet ditt, trenger du en stenderfinner for å sørge for at skruene går inn i stenderne, siden gipsveggen alene ikke tåler vekten av hyllen.

Braketter Sikret: Noen større typer reoler, som f.eks B. Bokhyller, skal festes til et veggstativ med en brakett som også festes på baksiden av bokhyllen. Dette sikrer at bokhyllen ikke lett kan velte. Dette er en trygg måte å sikre en bokhylle på.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.